Nikotiini -topic

Sitä sun tätä muihin ryhmiin kuulumatonta. Tärkeät linkit ilmoitukseen LINKKEJÄ ja VINKKEJÄ tai kerro jos joku asia nyppii.
Kommentoiminen vaatii rekisteröitymisen.

Valvojat: Timppa, Pj, taunus 78

daunus
Viestit: 3
Liittynyt: 12 Syys 2019, 16:09

Nikotiini -topic

Viesti Kirjoittaja daunus »

Ketään muita nikotiiniriippuvaisia kohtalontovereita tällä palstalla?

Oma historiani nikotiinin parissa alkoi jo teininä, kun tuli tupakoitua kovana jätkänä siellä täällä, vaikka paskaltahan se maistui. Sen jälkeen on tullut nikotiinia käytettyä tupakan lisäksi nuuskan mukana enemmän tai vähemmän säännöllisesti, ja tulihan jossain vaiheessa vapettamistakin kokeiltua. Tällä hetkellä nikotiiniriippuvuuteni muoto on nikotiininuuska, jonka ainakin uskottelen itselleni olevan kaikkein vähiten haitallista näistä vuosien aikana kokeilluista vaihtoehdoista.

Mitä muut nikotiiniriippuvaiset ovat mieltä? Oletteko onnistuneet lopettamaan kokonaan vai vieläkö kyseinen nautintoaine maistuu jossain muodossa?
AV61
Viestit: 2
Liittynyt: 02 Maalis 2021, 07:46

Re: Nikotiini -topic

Viesti Kirjoittaja AV61 »

Joo kyllä, tuumaustupakki amerikkalaistyyppisten Camel-filterisavukkeiden muodossa on auttanut monen Ford-vastuksen tai pulman ratkaisemisessa.
JeeSe
Viestit: 568
Liittynyt: 14 Touko 2009, 11:23
Paikkakunta: TuuSula

Re: Nikotiini -topic

Viesti Kirjoittaja JeeSe »

En ollut niin kova jätkä, että olisi nikotiiniriippuvuuden hankkiminen onnistunut.
Lopetin tupakoinnin 4. luokalla.
Naapurin jätkän kanssa polteltiin silloin aski norttia puokkiin, kun se oli jostain sellaisen löytänyt. Todettiin ettei ole hyötyä siitä, eikä kumpikaan sen jälkeen olla polteltu. Paitsi ehkä joskus kännissä ja läpällä.
-75 2d Sedan 2.0L Automatic
Ydinvoima on ylivoimaa!
Vastaa Viestiin