Palautetta kerholehdelle

Kerhoasiaa kerholaisille. Liity jäseneksi jo tänään! Kommentoiminen vaatii rekisteröitymisen.

Valvojat: Timppa, Pj, taunus 78

Pihla
Kumipusla Magazine päätoimittaja
Viestit: 9
Liittynyt: 27 Marras 2004, 01:51
Paikkakunta: Järvenpää

Palautetta kerholehdelle

Viesti Kirjoittaja Pihla »

Hyvät kerholaiset ja toki muutkin Ford Taunus clubin kerholehteen tutustuneet, täällä puhuu Herra Iso Herra, Neiti päätoimittaja. Kauan olemme huhuilleet lehdenkin kautta erinnäistä palautetta lehden lukijoilta toimituksen suuntaan. Nyt teen sen myös täällä keskustelupalstalla. Kirjailkaa kukkivaa tai rupsahtanutta puskaa, kaikki palaute on toivottua ja tervetullutta!

Lehden kehitysmahdollisuudet ovat rajalliset, koska kerhotoiminta on pienimuotoista ja siksi resurssitkin pienet, mutta myös talkoovoimin tehtävää lehteä voi ja pitää kehittää. Siinä te lukijat olette avainroolissa. Vinkatkaa juttutoiveita, rähiskää roskapostista, ehdottakaa ulkoasu-uudistuksia tai kirjoittakaa vaikka itse, kunhan sana kulkeutuu myös tänne toimituksen suuntaan.

Kysymys kuuluu, mitä mietteitä kerholehti herättää?
Avatar
Mois
Viestit: 7869
Liittynyt: 28 Heinä 2004, 19:47
Paikkakunta: Suur-Kouvolan laitamilla
Viesti:

Viesti Kirjoittaja Mois »

Päätoimittaja ainakin on varsin viehkeä näkemieni kuvien perusteella, joten luotamme sinuun... :D
Taunus 2D 2.0 OHC -77
Taunus 2D 1.6 OHC -75
Taunus 2D 2.0 V6 -72 raato
BMW 320i Coupe -98
Avatar
Taco
Viestit: 2291
Liittynyt: 17 Heinä 2004, 13:14
Paikkakunta: Oulu

Viesti Kirjoittaja Taco »

Ei muuten oo vissiin paljon mietteitä herättänyt... :) Samaan malliin vaan, enemmän sais olla vaan juttua Taunuksista :lol:
Taunus on mielentila ja mielentila on Taunus.
sale
Viestit: 290
Liittynyt: 15 Loka 2004, 12:45
Paikkakunta: Anneyron, Rhone Alpes, France

Viesti Kirjoittaja sale »

Sanotaan näin että: ...älä Pihla säikähdä tää on ihan positiivista. No niin asiaan, asiaan sanoi Juhantalo. Eli mielestäni klubin lehti on erittäin asiallinen niin ulkoasultaan, kuin sisällöltäänkin. Kuulun tälläkin hetkellä myös erääseen jenkkiautokerhoon ja mikäli verrataan lehteä ja kerholaisten aktiivisuutta, Taunus klupi vetää reilusti pidemmän korren. Lehden sisältö ja ulosanti on parantunut vuosi vuodelta (ostin just uudelleen liittymiseni myötä PJ:ltä vanhat lehdet).

Tietenkin olisi mukavaa lukea enemmän kerholaisten omien harrasteautojen tarinoita, mutta tämä on kai juuri se ikuisuuskysymys jokaisessa autokerhossa, että millä saada jäseniä avautumaan harrastuksensa saloista ja antamaan mietteitä ja mielipiteitä yleiseen jakeluun... Tottakai jokainen avautuu Apianlahdella muutaman kepardin kulauttaneena, sehän on selvää, mutta, että....no joo, täytyy sanoa, että sain itsekkin vasta tähän lehteen ensimmäisen pienen jutuntyngän kirjoitettua, eli en siis ole minäkään sieltä aktiivisemmasta päästä.

Toivon kuitenkin, että lehti saa jäseniltä tarvittavan aineistonsa niin ettei tarvitse alkaa tinkiä esim. julkaisuajoista ja laittamaan sinne jotain asiaankuulumattomia täyteartikkeleita. Henkilökohtaisesti olen sitä mieltä, että yksi tukeva, täyttä asiaa omaava lehti vuodessa on parempi, kuin neljä ohutta liuskaa kolmen kuun välein.

Tsemppiä Pihla sulle kerholehden parissa, ja jatka samaan malliin!!!
- Harraste: 1972 Lincoln Continental Mark IV coupe MR /näyttely -
- Käyttöauto: 2020 Lexus IS300h F Sport -
- Käyttöauto II: 2019 RAM 1500 Laramie HEMI 5.7 -
- Vene: RaisSport 530DC + Mercruiser 470 ( 200hv ) -
- Mökkivene: 1990 Bayliner Capri 1950 -
Vieras

Viesti Kirjoittaja Vieras »

Tuonne Kumipuslaan saisi juttua reilusti Taunuksista jos jokainen laittaisi kuvan tai pari ja kertoisi Taunuksensa historiasta sekä muusta mitä matkanvarrella on tapahtunut!
Noiden juttujen ei tarvitsisi olla mitään romaaneja, kyllä jokainen ainakin kuville kuvatekstit osaa kirjoittaa sekä otsikon = TAUNUS!
Samaa voisi käyttää tuosta Taunus_pongaus jutusta mitä on täällä soopassa, eli jos on pongannut kuvan kera Taunuksen niin kuva ja kuvateksti mukaan...
Pihla
Kumipusla Magazine päätoimittaja
Viestit: 9
Liittynyt: 27 Marras 2004, 01:51
Paikkakunta: Järvenpää

Viesti Kirjoittaja Pihla »

Oho, täällähän on käyty kommentoimassa! Hienoa, lakkasin odottamasta jo puoli vuotta sitten :wink:

Kiitokset jo tähän mennessä tulleista kommenteista ja erityisesti Salelle, joka oli kirjoittanut pitkän kirjelmän. Myös tämä "vieras" laittoi hyvät tsempit kerholaisille. Koskapa hankala sitä on ahteristaan asiaa vetää, jos kukaan ei kirjoita meille mitään.

Yksi toivomus olisi minullakin ja se kuuluu näin: jos joku kerholainen bongaa Taunusihmisiä kiinnostavan jutun ihan mistä vaan, niin tietoa toimituksen suuntaan rip rap. Nimittäin ellen väärin epäile, niin se Hanskalokeropalsta lienee lehtemme luetuimpia, kuten täällä päivätyössäni Keskisuomalaisessa kaikki mielenkiintoisia pikku-uutisia sisältävät sivut aina ovat. Siispä, jos tulee netissä vastaan mielenkiintoinen sivusto, tiellä vastaan mielenkiintoinen harrasteauto, Keltaisessa pörssissä julkaistaan hupaisa myynti-ilmoitus, tv-ruudusta hyppää silmille erikoinen näky... whatever, kunhan taunuslaisia kiinnostaa, niin toimitukseen vaan! Nykypäivänä monelta löytyy jo digikamera tai kännykkäkamera, joten ei muuta kuin bongailemaan meidän kaikkien iloksi. Kyllä, valitettavasti Seiska maksaa kamerakännykkäkuvista edelleen paremmin kuin me (ja tulee aina maksamaankin), mutta vanhoja Seiskoja ei varmasti myydä missään kuten vanhoja Kumipuslia... ontuva selitys, mutta paremman puutteessa menkööt.

Joka tapauksessa herätelkäämme yhteistuumin talkoohenkeä ja tehkäämme jatkossakin hyvää kerholehteä! Palaute ja kommentit ovat edelleen enemmän kuin tervetulleita.
Herkko
Viestit: 1313
Liittynyt: 25 Elo 2004, 22:55
Paikkakunta: Rovaniemi

Viesti Kirjoittaja Herkko »

En oo itekkään kauan jäsenenä ollu,
mutta kun PJ:ltä olemassa olevat
kerholehdet ostin,niin todeta
täytyy,että kyllä on mennyt hyvään
suuntaan.
Varmaan painotekniikan
kehitykselläkin on osansa asiassa.
Hienoa työtä Pihla!
Täytys varmaan kimpassa ostaa
sulle lentolippu Suomeen Taunusmiitinkiin :wink:

Jos meinaan siellä Pariisissa
vietät enemmänki aikaa...
Vastaa Viestiin