Laadukas veden lämpömittari

Sitä sun tätä muihin ryhmiin kuulumatonta. Tärkeät linkit ilmoitukseen LINKKEJÄ ja VINKKEJÄ tai kerro jos joku asia nyppii.
Kommentoiminen vaatii rekisteröitymisen.

Valvojat: Timppa, Pj, taunus 78

ViestiKirjoittaja Kullanderi » 23 Loka 2013, 16:48

Voiskohan vika olla siinä jossain "mötikässä" mittariston takana? Ku mulla ei toimi bensa-, lämpö- eikä jenkamittari, Jenkakellosta ei oo niin väliä. Nyt kun vaihdoin tuon anturin niin tuli ajaessa hiukan molempiin mittareihin eloa, mm. bensamittari näytti jotakin hetken aikaa ja se lämpömittari kohos siniseen :D
Avatar
Kullanderi
 
Viestit: 671
Liittynyt: 30 Marras 2007, 16:23
Paikkakunta: Kesälahti

ViestiKirjoittaja Kardaani » 23 Loka 2013, 17:32

Täällä on samaa vikaa. Se mötikkä on kuumalankarele, yhden ehjän löysin romuistani mutta vaan bensamittari alkoi pelaamaan. Lämpömittarin antureita kokeilin valkoista ja violettia mutta ei nouse ku nipin napin yli sinisen.
Kardaani
 
Viestit: 67
Liittynyt: 20 Huhti 2007, 15:28
Paikkakunta: Pirkanmaa

ViestiKirjoittaja Kullanderi » 23 Loka 2013, 18:12

Minä oon kokeillu valkosta, sinistä ja vihreetä.. viimesimmäks ihan upouutta valkosta ja sillä pelas hieman. Saako noita hehkulankareleitä enää mistään?
Avatar
Kullanderi
 
Viestit: 671
Liittynyt: 30 Marras 2007, 16:23
Paikkakunta: Kesälahti

ViestiKirjoittaja Kardaani » 23 Loka 2013, 18:31

Pitää vielä koittaa semmoista että laittaa sinne releen alle johdon ja vetää sen maihin. Jos se mittaristo ei saa kunnolla maita.
Kardaani
 
Viestit: 67
Liittynyt: 20 Huhti 2007, 15:28
Paikkakunta: Pirkanmaa

ViestiKirjoittaja Kullanderi » 23 Loka 2013, 20:45

Joo se kävi myös mielessä, kun ei mittariston valotkaan toimi. Pitänee huomenna kokeilla
Avatar
Kullanderi
 
Viestit: 671
Liittynyt: 30 Marras 2007, 16:23
Paikkakunta: Kesälahti

ViestiKirjoittaja vtormane » 23 Loka 2013, 23:22

Valkoinen anturi on mulla toiminu aina omissa taneleissa. Laitoin semmosen nyt eskorttiin, saas nähä toimiiko siinä...todennäköisesti toimii.
Capri -77 2.0
Firebird -69
Avatar
vtormane
 
Viestit: 657
Liittynyt: 23 Helmi 2008, 01:22
Paikkakunta: Kuusamo

ViestiKirjoittaja Kullanderi » 24 Loka 2013, 13:07

Ei auttanu lisämaadoitus kun pikaseen kokeilin.. antaa olla, tutkin keväällä tarkemmin :D
Avatar
Kullanderi
 
Viestit: 671
Liittynyt: 30 Marras 2007, 16:23
Paikkakunta: Kesälahti

ViestiKirjoittaja Kekkis » 22 Heinä 2014, 21:33

Eli siis -79 mk2 1.6 koneella ja lämpömittari mykkänä. Mittari menee tappiin kun lyö johdon maihin ja motonetin kummatkin anturit keltanen ja violetti on kokeiltu, ei eloa. Pitäsköhän vielä koittaa arpoa jotai anturia vai voiko se vika vaa olla mittarin päässä silti, onko kellään ollu vastaavaa ongelmaa?
Kekkis
 
Viestit: 2
Liittynyt: 22 Heinä 2014, 21:19

ViestiKirjoittaja Kullanderi » 23 Heinä 2014, 19:55

Kokeile valkosta jos on saatavilla? Eihän ne anturit paljoo maksa. Sen jälkeen siirtysin tutkimaan mittariston takana olevaa kuumalankarele. Siitä en osaa antaa parempia neuvoja kun en oo itekkään kerenny vielä tutkia edes minkälainen se on. Sen voin sanoa että melko yleinen vika.
Avatar
Kullanderi
 
Viestit: 671
Liittynyt: 30 Marras 2007, 16:23
Paikkakunta: Kesälahti

Edellinen

Paluu SOOPA

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 1 vierailijaa