Mama`s Classics rallye Pirkanmaalla 29.-30.5.2010

Tapahtumat, paikalliset tapaamiset ja treffit ilmoitetaan tai sovitaan täällä. Ei kerhon virallisille tapahtumille. Kommentoiminen vaatii rekisteröitymisen.

Valvojat: Timppa, Pj, taunus 78

Mama`s Classics rallye Pirkanmaalla 29.-30.5.2010

ViestiKirjoittaja Mama´s Classics » 13 Elo 2009, 14:30

TIEDOTE
JULKAISUVAPAA

MAMA´S CLASSICS RALLYE 2010

Vuoden 2010 Mama's Classics päivämäärä on lyöty lukkoon: 29.-30.5.2010.

Ohjelma on osittain vielä auki ja varsinkin reitit ovat vielä ajamatta puhumattakaan tehtävistä, mutta aikaisempien vuosien tapaan uutta on tulossa! Kokoontuminen on Lempäälässä Hotelli-ravintola Vaihmalan Hovissa ja tutuksi tulevat varmaankin Tampereen keskusta kuin Akaan tiet. Merkitse aika kalenteriisi ja seuraa kotisivujamme.

Kilpailu on tarkoitettu nimenomaan vanhoille autoille, mutta ikärajaa ei ole asetettu. Mukaan otetaan myös uudempia autoja, joissa toivotaan olevan erityispiirteitä tai harvinaisuuksia tai esim. mallin suhteen.

Järjestäjien kunnianhimoisina esikuvina ovat olleet ruotsalainen photorally perinne ja toisaalta Keski-Euroopassa järjestettävät useat erilaiset klassikko rallyet, kuten Silvretta Classic ja Mille Miglia.

Mama's Classics ei ole kokoontumisajo eikä se ole nopeuskilpailu. Tavoitteena on kehittää autonkäsittelytaitoja ja toisaalta viettää mukavaa aikaa perheen ja samanhenkisten seurassa kuitenkin unohtamatta kilpailun mukanaan tuomaan jännitystä.

Vuonna 2009 kisaan osallistui yli 50 autoa. Mama's Classics tapahtumasta on kirjoitettu mm. Klassikot lehdessä no. 04/09 ja Retro lehdessä no. 67.

Lisätietoja www.mamasclassics.fi

Juha Kivimaki
kilpailunjohtaja
juha.kivimaki@mamasclassics.fi

Miia Karjala
markkinointipäällikkö
Hotelli-ravintola Vaihmalan Hovi
miia.karjala@vaihamalanhovi.fi
Mama´s Classics
 
Viestit: 2
Liittynyt: 13 Elo 2009, 14:17

Paluu TAPAHTUMAT, TAPAAMISET & TREFFIT

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 1 vierailijaa

cron